Perävaunut Suomen johtavalta maahantuojalta

Älä tee asioista liian vaikeita, vaan tilaa kärrysi meiltä

Turun Trailertukku Oy on Suomen johtava peräkärryjen ja trailereiden maahantuoja. Ylivoimaisen laaja ja monipuolinen varasto, kattavat varaosavalikoimat sekä tietysti asiantunteva palvelu ovat tehneet meidät tunnetuksi & suosituksi kärrytoimittajaksi koko Suomessa. Suuren varastomme ansiosta asiakkaat ympäri Suomen saavat tilattua perävaunut saman tien ja mitä meiltä ei löydy, sen tilaamme.

100% korkea laatu kahden vuoden takuulla

Edustamamme perävaunut ja trailerit ovat kuumasinkittyjä, joka on paras ja pitkäikäisin menetelmä ruostumista vastaan. Kestävistä komponenteista rakennetut, huippulaadukkaat tuotteemme kestävät niin Suomen vaihtelevia sääolosuhteita kuin kovaa ammattikäyttöäkin. Annamme tuotteillemme kahden vuoden takuun, poislukien normaalisti kuluvat osat.

Peräkärryt suoraan varastosta

Turun Trailertukku Oy tunnetaan erinomaisesta valikoimasta, joka on todennäköisesti Suomen suurin ja monipuolisin. Meiltä löytyy varastosta saman tien yli 500 tuotetta! Laajan valikoiman ansiosta pystymme toimittamaan tilatun kärryn tai trailerin nopeasti koko Suomeen. Tarjoamme myös joustavan rahoitusmahdollisuuden.

Suositut & hyväksi havaitut laatumerkit

Meille on tärkeää pystyä seisomaan myymämme tuotteen takana. Edustamiemme merkkien kanssa se on helppoa. Maahantuomiemme Hulco-ja Anssems-kärryjen 100 % kastokuumasinkitty runko, alumiinilaidat ja erittäin vahva pohja antavat pitkän käyttöiän myös ammattikäyttöön. Myös Majavan venetrailerit ovat kastamalla kuumasinkittyjä, ja ne valmistetaan Suomessa kotimaisten laatustandardien mukaisesti.

Edulliset maahantuojan hinnat

Kun ostat peräkärryn tai trailerin suoraan maahantuojalta, hinta on luonnollisesti edullisempi, kuin jälleenmyyjältä ostettaessa. Näet kaupassamme heti myös verottoman hinnan. Kilpailukykyisten hintojen lisäksi meillä on kaikki mahdollinen tieto tuotteesta, ja pystymme tarvittaessa olemaan yhteydessä suoraan valmistajaan kysymyksissä tai muissa asioissa.

Erinomainen valikoima varusteita

Ota kaikki irti kärrystäsi! Muokkaa perävaunu sopimaan täydellisesti kaikkiin tarpeisiin & sääolosuhteisiin lisävarusteilla. Varustevalikoimastamme löydät esimerkiksi kuomut, lisälaidat, lavapeitteet, nastarenkaat ja niin edelleen. Myymme vain laadukkaita varusteita luotetuilta valmistajilta.