Trailertukku

Turun Trailertukku Oy on Suomen johtava peräkärryjen ja trailereiden maahantuoja. Laajan yli 1200 tuotteen monipuolinen varasto ja kattava varaosapuoli takaa nopean toimituksen koko Suomeen. Asiantunteva palvelu ovat tehneet meidät tunnetuksi & varmaksi kärrytoimittajaksi koko Suomessa. Suuren varaston ja uuden myymälämme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaita vieläkin laadukkaammin. Maskun uusissa 1200 m2 tiloissa on 120 m2 myymälä, josta löydät kärryjen varaosien lisäksi tunnetuimpien työvaate -ja työkalumerkkien (mm. HH workwear, Jalas, Finntools, Staco ja Cerva) tuotteet. Tarjoamme myös joustavan rahoitusmahdollisuuden.

Kun ostat peräkärryn tai trailerin suoraan maahantuojalta, hinta on luonnollisesti edullisempi, kuin jälleenmyyjältä ostettaessa. Kilpailukykyisten hintojen lisäksi ammattitaitoiset ja koulutetut 10 työntekijäämme tuntevat tuotteemme ja mahdollisten ongelmien ratkaisuiksi pystymme olemaan yhteydessä suoraan valmistajaan kysymyksissä tai muissa asioissa.

Edustamiemme perävaunut ja trailerit ovat kuumasinkittyjä, joka on paras ja pitkäikäisin menetelmä ruostumista vastaan. Anssems, Hulco, Henra, Humbaur ja Trailermate kärryjen 100 % kastokuumasinkityt rungot, alumiinilaidat ja erittäin vahva pohja antavat pitkän käyttöiän myös ammattikäyttöön. Kotimaisen Majava venetrailerit ovat kastamalla kuumasinkittyjä ja valmistetaan kotimaisten laatustandardien mukaisesti. Kestävistä komponenteista rakennetut, huippulaadukkaat tuotteemme kestävät niin Suomen vaihtelevia sääolosuhteita kuin kovaa ammattikäyttöäkin. Annamme tuotteillemme kahden vuoden takuun, poislukien normaalisti kuluvat osat. Muokkaa perävaunu sopimaan täydellisesti sinun tarpeisiisi & sääolosuhteisiin oikeilla lisävarusteilla. Varuste valikoimastamme löydät esimerkiksi kuomut, lisälaidat, lavapeitteet, vinssit, ajorampit ja nastarenkaat.

MYYMÄLÄT


Maskun myymälä

Ruskontie 2, 21250 Masku
Myymälä avoinna ma-pe 7:30-16:30 la 10-14

Maskun sijaitsee 120 m² myymälä, josta löytyy trailereiden kulutusosia, työkaluja sekä työmaavaatetuksia.Nummelan myymälä

Vesakkotie 2, 03100 Nummela
Myymälä avoinna ma-pe 8:30-16:30

Kätevästi kakkostien varrella sijaitsevan myymälämme varastosta löytyy laaja peräkärryvalikoima.


× Lähetä meille WhatsApp-viesti!