Kaikki tuotteet

Trailertukun laadukas ja monipuolinen vinssivalikoima kaikkiin tarpeisiin. Erittäin kovaa kulutusta kestävä vinssi sopii loistavasti esimerkiksi maastoautoihin, mönkijöihin, venetrailereihin, perä- ja lavettikärryihin, ja kaikkeen off-road käyttöön. Järeät köysivinssit ovat luotu kovaan käyttöön ja ankariin olosuhteisiin.

Valikoimastamme löytyy Runvan sähkövinssit vaijerilla tai köydellä varustettuna. Koot: 1 134 kg / 2 041 kg / 3 629 kg. Lisävarusteena vinssipukki, akku + akkukotelo, asennuslevyt ja vinssipeite.

Anssems, Hulco ja Humbaur -tuotteisiin meiltä löytyy sähkövinssien lisäksi alkuperäiset vaijerivinssit vetopäähän vinssipukin kanssa.
Vinttureina käytämme vain parhaita Goliath, Knott ja AL-KO liina- ja vaijerivinttureita. Nämä sopivat erinomaisesti yleiskäyttöön ja eritoten venetrailereiden vinsseinä.

Runvan varaosien ja lisätarvikkeiden lisäksi meiltä löydät kaikkiin myymiimme tuotteisiin kaikki kiinnityspultit, varaliinat ja vaijerit, kauko-säätimet, yleiset suojahuput ja akkulaturit sekä akut. Jos jotain ei löydy kaupastamme niin älä jää miettimään vaan soita niin autamme.