Anssems PTH 2000 Excelente (valkoinen)

11,900.00 (Veroton hinta 9,596.77)

Anssems PTH hevosenkuljetusvaunut ovat vahvaa ja laadukasta polyesteriä, jonka pinta on sileä ja kiiltoaste lähes 98 %. Hevostrailerit ovat päällystetty erityisellä geelipinnoitteella, joka takaa erittäin korkean UV-kestävyyden. Sen etuna on, että väri ei haalistu eikä vaunu kuumene liian nopeasti auringossa. Lisäksi Anssems hevostrailereissa on todella helppohoitoiset tekstiilipinnat. Aerodynaamisen muotoilun ansiosta vaunumme minimoi tuulen ja ajomelun, ja vähentää merkittävästi polttoaineen kulutusta. Satulakaapilla varustettu PTH Excelente.

Tuotetunnus (SKU): PTH2000EXCELENTEV
Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , ,
Tekniset tiedot
Kärrymalli

PTH

Merkki

Sisämitat

3310 x 1660 x 2360 mm

Kokonaismitat

4450 x 2150 x 2730 mm

Kokonaismassa

2 000 kg

Omamassa

775 kg

Renkaat

185/70 13"

Pohja / lattia

Alumiinipohja + 8mm kumimatto

Kantavuus

1 225 kg

Lattiakorkeus

35 cm

Akselit

Jarrut

Jarrullinen

Lisäominaisuudet

Lukittava satulakaappi, jossa satulakannatin, snaffle-pidin, peili, säilytysverkko, valaistus, lapio ja luuta

Vakiovarusteet
 • Metalliväri
 • Ikkunat molemmin puolin
 • Nokkapyörä
 • Kori on laadukasta polyesteriä, jonka pinta on sileä ja kiiltoaste lähes 98 %
 • Erittäin matala kulkusilta
 • Runko-osa galvanoitu (kuumasinkitty)
 • Tukevat XL-tangot ulkopuolella
 • Rintatangon vapautusjärjestelmä ja ohjauskahva
 • Sivupotkusuojina korkealaatuiset seinäpehmikkeet
 • Lukittava satulakaappi, jossa satulankannatin (saa vedettua ulos kaapista), snaffle-pidin, peili, säilytysverkko ja valaistus
Toimitus & takuu

TOIMITUS

Nouto ja Rahti. Noutotuotteet pyrimme luovuttamaan asiakkaalle saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana (vkoloput sovitaan erikseen). Toimitettavat tuotteet, joita löytyvät varastosta pyritään rahtaamaan 1 – 7 päivän sisällä hankinnasta. PK-Seudulle rahdit 1 – 2 päivässä. Suomen suurimpana peräkärrykauppana, pyrimme siihen, että jokaista tuotetta löytyy hyllystä. Tilaustuotteiden toimitusaika 1-4 vko. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Laskulla tilattu toimitetaan vasta kun maksettu lasku näkyy järjestelmissämme. Sama koskee Santander-rahoitusta.

TAKUU

Tuotteillamme on kaupanteko hetkestä 24 kuukauden tuotetakuu. Takuuehtona on käyttö- ja huolto-ohjeiden noudattaminen. Mikäli epäilet tuotteessa olevan takuun alaisuuteen kuuluva vika, ota yhteys Trailertukkuun tai valmistajaan jatkotoimenpiteiden selvittämiseksi 3 arkipäivän kuluessa. Peräkärryä/Traileria ei saa käyttää ennen kuin vika on korjattu. Trailertukku ohjeistaa asiakasta jatkotoimia varten, joko sähköpostitse valle.makela@trailertukku.fi tai puhelimitse Valle 040 510 8331 (myös WhatsApp).

 • Takuuseen ei kuulu peräkärryn/trailerin tai kuluvien osien (esim. jarrupalat, renkaat, lamput, vinssi) luonnollinen kuluminen
 • Valmistaja ei korvaa kuluja, jotka aiheutuvat peräkärryn/trailerin kuljettamisesta takuukorjaukseen

11,900.00

Rahoitus jopa 0€ käsirahalla!

Laske kk-maksu bottimme avulla ja jätä yhteydenottopyyntö! Laskuri laskee 60 kk rahoituksella ja rahoituslaskelma on suuntaa antava laskelma.

Ota yhteyttä

Kysy tarjous!

 • Lisää numero muodossa +358501234567