Henra Box trailer

Alkaen: 12,900.00 (Veroton hinta 10,403.23)

tai alk.
243 € / kk

Etsitkö luotettavaa, kestävää ja laadukasta kaappivaunua, jolla voit kuljettaa tavarasi turvallisesti ja tehokkaasti? Enää ei tarvitse, sillä Henra Box Trailer on THE kaappivaunu! Henra Box Trailer on suunniteltu ja rakennettu korkeimpien laatustandardien ja kestävyyden mukaisesti. Sen kestävän rakenteen (takalaidassa vahvikerunko), ja galvanoidun koko rungon ja laadukkaan maalatun pinnan ansiosta Henra Box Trailer on rakennettu kestämään. Kaappivaunu on varustettu markkinoiden parhaalla akselilla ja jousituksella, mikä takaa tasaista ja vakaata ajokokemuksen myös epätasaisilla teillä ja niitähän Suomessa piisaa. Vaunussa myös sivu ovi, joten kulkeminen on tehty todella helpoksi. Matala lastauskorkeus (50 cm) ja leveä lastaussilta (181 cm) tekevät lastaamisesta ja purkamisesta helppoa, kun taas turvallinen lukitusjärjestelmä varmistaa, että kuormasi pysyy paikoillaan koko kuljetuksen ajan. Olipa kyseessä ammattilaiskäyttö tai harrastajakuljetus, Henra Box Trailer on täydellinen valinta kaikkiin kuljetustarpeisiisi. Tilaa Box Trailer Trailertukku.fi verkkokaupasta tai pyydä tarjous ja hyödynnä nopea, ja edullinen toimitus.

Kärryissä aina 2 vuoden tehdastakuu sekä rekisteröinti sisältyy hintaan.

Tuotetunnus (SKU): GB35461822
Osasto:
Avainsanat tuotteelle , ,
Tekniset tiedot
Merkki

Kärrymalli

BOX TRAILER

Sisämitat

4 650 x 1 830 x 2 200 mm

Ulkomitat

(L)1 900 mm x (K) 2 640 mm

Kokonaismassa

3500kg

Omamassa

960 kg

Kantavuus

2 540 kg

Renkaat

185 R14C 5×112 104/102N

Jarrut

Jarrullinen

Akselit

Lastauskorkeus

500 mm

Kiinnityslenkit

Sisällä: 7 kpl per puoli + 3 kpl päädyssä

Nastarengas 185 R14C m+s

Koko

185 R14C m+s

ET

30

Pulttijako

5×112

Kantavuusluokka

102/100Q

Rengas

Nastarengas

Tuumakoko

R14

Vakiovarusteet
 • Tukeva kaksisiipinen ovi lukittavalla ruostumattomasta teräksestä valmistetulla espagnolette-lukolla ja lukituksella
 • Ovistopparit molemmilla puolilla
 • Korkea, lukittava sivuovi oikealla kulkusuunnassa (ovipidin) ja umpinaisilla ruostumattomalla terässaranoilla
 • Yhdistelmäankkurikisko molemmilla puolilla lukitustankojen ja useiden muiden kiinnityssilmukoiden käyttöä varten
 • 17 kpl kiinnityspisteitä (7 kpl per puoli + 3 kpl edessä) samassa tasossa lattian kanssa ympäröivässä V-profiilissa
 • 13-pin liitin
 • LED-valot takana
 • 60 mm nokkapyörä
 • KNOTT -akselisto
 • Sisätilassa LED-valaistus (1 kpl)
Toimitus & takuu

TOIMITUS

Nouto ja Rahti. Noutotuotteet pyrimme luovuttamaan asiakkaalle saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana (vkoloput sovitaan erikseen). Toimitettavat tuotteet, joita löytyvät varastosta pyritään rahtaamaan 1 – 7 päivän sisällä hankinnasta. PK-Seudulle rahdit 1 – 2 päivässä. Suomen suurimpana peräkärrykauppana, pyrimme siihen, että jokaista tuotetta löytyy hyllystä. Tilaustuotteiden toimitusaika 1-4 vko. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Laskulla tilattu toimitetaan vasta kun maksettu lasku näkyy järjestelmissämme. Sama koskee Santander-rahoitusta.

TAKUU

Tuotteillamme on kaupanteko hetkestä 24 kuukauden tuotetakuu. Takuuehtona on käyttö- ja huolto-ohjeiden noudattaminen. Mikäli epäilet tuotteessa olevan takuun alaisuuteen kuuluva vika, ota yhteys Trailertukkuun tai valmistajaan jatkotoimenpiteiden selvittämiseksi 3 arkipäivän kuluessa. Peräkärryä/Traileria ei saa käyttää ennen kuin vika on korjattu. Trailertukku ohjeistaa asiakasta jatkotoimia varten, joko sähköpostitse valle.makela@trailertukku.fi tai puhelimitse Valle 040 510 8331 (myös WhatsApp).

 • Takuuseen ei kuulu peräkärryn/trailerin tai kuluvien osien (esim. jarrupalat, renkaat, lamput, vinssi) luonnollinen kuluminen
 • Valmistaja ei korvaa kuluja, jotka aiheutuvat peräkärryn/trailerin kuljettamisesta takuukorjaukseen

RAHOITUKSET

Kauttamme saat Resurs Bank, Santander ja SVEA -rahoitukset. Saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Lisävarusteet

Nastarengas 185 R14C m+s

Nastarengas peltivanteella
Koko: 185 R14C
Pulttijako: 5 x 112
ET: 30
Kantavuusluokka: 102/100Q

Teopart universal aisalukko

Yleismallinen perävaunun aisalukko, joka sopii useisiin kuulakytkimiin Al-ko, Winterhoff, Albe, SPP etc. Mukana kaksi avainta. Vetokidan ympärille tulevan lenkkiosan korkeus on säädettävissä, maksimissaan noin 7 cm. Ei sovi Al-ko-/Winterhoff kitkavetopäihin.

12 kk korotonta maksuaikaa!

Laske kk-maksu bottimme avulla ja jätä yhteydenottopyyntö! Laskuri laskee 60 kk rahoituksella ja rahoituslaskelma on suuntaa antava laskelma.

Ota yhteyttä

Kysy tarjous!

 • Lisää numero muodossa +358501234567