Kölirulla STOLTZ 195 x 16 mm (polyur.)

36.00 (Veroton hinta 29.03)

tai alk.
1 € / kk

Etsitkö korkealaatuista ja kestävää polyuretaanista valmistettua kölirullaa venetrailereihin? Meillä on sinulle erinomainen ratkaisu! Stoltz:n laadukas polyuretaanikölirulla, jonka halkaisija on 195 mm. Polyuretaanirullissamme on erinomaiset rullausominaisuudet, jotka tekevät veneen noston vaivattomaksi. Sen lisäksi, että rullamme on erittäin kestävä, se ei myöskään jätä jälkiä veneen pohjaan. Kiinnitys traileriin on tehty 16 mm pultilla, joka takaa turvallisen ja luotettavan kiinnityksen. Lisäksi akselitapin rasvaus on helppoa vesivaseliinilla, joka pidentää rullan käyttöikää entisestään. Kölirulla on valmistettu USA:ssa, joten voit olla varma sen korkeasta laadusta ja kestävyydestä.

Tuotetunnus (SKU): 21008
Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle ,
Tekniset tiedot
Leveys

195 mm

Keskireikä

Akseliputken Ø: 16,5 mm

Nettopaino

750 g

Vakiovarusteet
Toimitus & takuu

TOIMITUS

Nouto ja Rahti. Tuotteet ovat Trailertukun omaisuutta, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.
Noutotuotteet pyrimme luovuttamaan asiakkaalle saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana (vkoloput sovitaan erikseen). Toimitettavat tuotteet, joita löytyvät varastosta pyritään rahtaamaan 1 – 7 päivän sisällä hankinnasta. PK-Seudulle rahdit 1 – 2 päivässä. Suomen suurimpana peräkärrykauppana, pyrimme siihen, että jokaista tuotetta löytyy hyllystä. Tilaustuotteiden toimitusaika 1-4 vko. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Laskulla tilattu toimitetaan vasta kun maksettu lasku näkyy järjestelmissämme. Sama koskee Santander-rahoitusta.

TAKUU

Tuotteillamme on kaupanteko hetkestä 24 kuukauden tuotetakuu. Takuuehtona on käyttö- ja huolto-ohjeiden noudattaminen. Mikäli epäilet tuotteessa olevan takuun alaisuuteen kuuluva vika, ota yhteys Trailertukkuun tai valmistajaan jatkotoimenpiteiden selvittämiseksi 3 arkipäivän kuluessa. Peräkärryä/Traileria ei saa käyttää ennen kuin vika on korjattu. Trailertukku ohjeistaa asiakasta jatkotoimia varten, joko sähköpostitse valle.makela@trailertukku.fi tai puhelimitse Valle 040 510 8331 (myös WhatsApp).

  • Takuuseen ei kuulu peräkärryn/trailerin tai kuluvien osien (esim. jarrupalat, renkaat, lamput, vinssi) luonnollinen kuluminen
  • Valmistaja ei korvaa kuluja, jotka aiheutuvat peräkärryn/trailerin kuljettamisesta takuukorjaukseen

RAHOITUKSET

Kauttamme saat Resurs Bank, Santander ja SVEA -rahoitukset. Saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

36.00

12 kk korotonta maksuaikaa!

Laske kk-maksu bottimme avulla ja jätä yhteydenottopyyntö! Laskuri laskee 60 kk rahoituksella ja rahoituslaskelma on suuntaa antava laskelma.

Ota yhteyttä

Kysy tarjous!

  • Lisää numero muodossa +358501234567