Verkkolisälaitasarja 401 x 202 x 60 cm (Henra)

1,950.00 (Veroton hinta 1,572.58)

tai alk.
37 € / kk

Henra-verkkolaidat ovat ihanteelliset suurten irtotavaroiden, puutarhakasvien, jätteen, polttopuiden, koneiden tai isojen työkalujen kuljettamiseen. Verkkolaidat ovat suosittuja rakennusfirmojen, puutarhureiden ja maatalousalan keskuudessa. Verkkolaitoihin voidaan kiinnittää lavapeitteen.

Tuotetunnus (SKU): LISÄLAITAVERKKO
Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle ,
Tekniset tiedot
Tiedot

Laadukkaat ja helposti asennettavat Henra lisälaidat tuovat lisää kuljetustilaa. Laidat ovat vahvaa terästä. Lisälaitaan saa myös lavapeitteen.

Soveltuvuus

Henra 4 010 x 2 020 mm lavakärryihin

Mitat

4 010 x 2 020 x 600 mm

Sarja

Sisältää 4 kpl

Vakiovarusteet

Laadukkaat ja helposti asennettavat Henra lisälaidat tuovat lisää kuljetustilaa kärryysi. Laidat ovat vahvaa terästä. Lisälaitaan saa myös lavapeitteen.

Toimitus & takuu

TOIMITUS

Nouto ja Rahti. Noutotuotteet pyrimme luovuttamaan asiakkaalle saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana (vkoloput sovitaan erikseen). Toimitettavat tuotteet, joita löytyvät varastosta pyritään rahtaamaan 1 – 7 päivän sisällä hankinnasta. PK-Seudulle rahdit 1 – 2 päivässä. Suomen suurimpana peräkärrykauppana, pyrimme siihen, että jokaista tuotetta löytyy hyllystä. Tilaustuotteiden toimitusaika 1-4 vko. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Laskulla tilattu toimitetaan vasta kun maksettu lasku näkyy järjestelmissämme. Sama koskee Santander-rahoitusta.

TAKUU

Tuotteillamme on kaupanteko hetkestä 24 kuukauden tuotetakuu. Takuuehtona on käyttö- ja huolto-ohjeiden noudattaminen. Mikäli epäilet tuotteessa olevan takuun alaisuuteen kuuluva vika, ota yhteys Trailertukkuun tai valmistajaan jatkotoimenpiteiden selvittämiseksi 3 arkipäivän kuluessa. Peräkärryä/Traileria ei saa käyttää ennen kuin vika on korjattu. Trailertukku ohjeistaa asiakasta jatkotoimia varten, joko sähköpostitse valle.makela@trailertukku.fi tai puhelimitse Valle 040 510 8331 (myös WhatsApp).

  • Takuuseen ei kuulu peräkärryn/trailerin tai kuluvien osien (esim. jarrupalat, renkaat, lamput, vinssi) luonnollinen kuluminen
  • Valmistaja ei korvaa kuluja, jotka aiheutuvat peräkärryn/trailerin kuljettamisesta takuukorjaukseen

RAHOITUKSET

Kauttamme saat Resurs Bank, Santander ja SVEA -rahoitukset. Saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

1,950.00

12 kk korotonta maksuaikaa!

Laske kk-maksu bottimme avulla ja jätä yhteydenottopyyntö! Laskuri laskee 60 kk rahoituksella ja rahoituslaskelma on suuntaa antava laskelma.

Ota yhteyttä

Kysy tarjous!

  • Lisää numero muodossa +358501234567