TRAILERMATE suomen suurin rantatraileri 10 000kg (1070 x 258 cm) (traktorimalli)

7,444.00 (Veroton hinta 6,003.23)

Suomen suurin rantatraileri. Edullinen jättiläinen jopa 11 metriselle moottoriveneelle. Kantavuus 9 000 kg ja vain Trailertukulta. Rullien laadulta vaaditaan tässä kokoluokassa paljon, joten Trailermaten rantatrailerissa on erittäin kestävät ja sopivan pehmeät 41 kpl rullaa. Traktorimallin trailerissa ei ole jousia, valoja eikä sähköjä – tämä ei sovellu tieliikennekäyttöön! Akselit ovat siirrettävissä ja vetopää soveltuu erinomaisesti traktoreilla vedettäväksi.

Tuotetunnus (SKU): TMRANTA
Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , ,
Tekniset tiedot
Merkki

Kokonaismitat

10 700 x 2580 mm

Lisätiedot

Traktorimallin trailerissa ei ole jousia, valoja eikä sähköjä – tämä ei sovellu tieliikennekäyttöön! Akselit ovat siirrettävissä.

Kokonaismassa

10 000 kg

Oma massa

1 000 kg

Kantavuus

9 000 kg

Rullat

41 kpl

Runko

Hitsattu/kastamalla sinkattu

Renkaat

300/80 R15,3

Laakerit

Vesitiiviit

Jarrut

Jarruton

Akselit

Lisävarusteet

Nastarenkaat

Vakiovarusteet
  • Korkeussäädettävä nokkapyörä
  • Akselit ovat siirrettävissä
  • Korkeussäädettävä vinssipukki
  • 12 kpl multirullia (24 rullaa)
  • 17 kpl keskirullia
  • Vesitiiviit laakerit
Toimitus & takuu

TOIMITUS

Nouto ja Rahti. Noutotuotteet pyrimme luovuttamaan asiakkaalle saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana (vkoloput sovitaan erikseen). Toimitettavat tuotteet, joita löytyvät varastosta pyritään rahtaamaan 1 – 7 päivän sisällä hankinnasta. PK-Seudulle rahdit 1 – 2 päivässä. Suomen suurimpana peräkärrykauppana, pyrimme siihen, että jokaista tuotetta löytyy hyllystä. Tilaustuotteiden toimitusaika 1-4 vko. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Laskulla tilattu toimitetaan vasta kun maksettu lasku näkyy järjestelmissämme. Sama koskee Santander-rahoitusta.

TAKUU

Tuotteillamme on kaupanteko hetkestä 24 kuukauden tuotetakuu. Takuuehtona on käyttö- ja huolto-ohjeiden noudattaminen. Mikäli epäilet tuotteessa olevan takuun alaisuuteen kuuluva vika, ota yhteys Trailertukkuun tai valmistajaan jatkotoimenpiteiden selvittämiseksi 3 arkipäivän kuluessa. Peräkärryä/Traileria ei saa käyttää ennen kuin vika on korjattu. Trailertukku ohjeistaa asiakasta jatkotoimia varten, joko sähköpostitse valle.makela@trailertukku.fi tai puhelimitse Valle 040 510 8331 (myös WhatsApp).

  • Takuuseen ei kuulu peräkärryn/trailerin tai kuluvien osien (esim. jarrupalat, renkaat, lamput, vinssi) luonnollinen kuluminen
  • Valmistaja ei korvaa kuluja, jotka aiheutuvat peräkärryn/trailerin kuljettamisesta takuukorjaukseen

7,444.00

Rahoitus jopa 0€ käsirahalla!

Laske kk-maksu bottimme avulla ja jätä yhteydenottopyyntö! Laskuri laskee 60 kk rahoituksella ja rahoituslaskelma on suuntaa antava laskelma.

Ota yhteyttä

Kysy tarjous!

  • Lisää numero muodossa +358501234567