TRAILERMATE venetraileri 2850kg (788 x 231 cm) PRO

4,990.00 (Veroton hinta 4,024.19)

Trailermate jarrullinen 2-aks. 788 x 231 cm venetraileri on meidän suunnittelema tuote. Tukeva kaksoisrakenne takaa kestävyyden ja vakaan vedettävyyden. Rullien suuri määrä auttaa jakamaan veneen kuorman vaunun päälle tasaisesti. Vakiona olevat ylös nostettavat takavalot ja rungon kulkusilta tuo käyttömukavuutta ja turvallisuuttaa.

Tuotetunnus (SKU): TMVT2850PRO
Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Tekniset tiedot
Trailerin mitat

788 x 231 cm

Veneen max. pituus

n. 780 cm

Oma massa

590 kg

Kokonaismassa

2 850 kg

Kantavuus

2 260 kg

Jarrut

Jarrullinen

Runko

Hitsattu/kastamalla sinkattu

Renkaat

M + S (soveltuu talviajoon)

Akselit

Lisävarusteet

– Nastarenkaat
– Sähkövinssi akulla ja akkukotelolla +1100 €

Vakiovarusteet

Ylös nostettavat takavalot, laadukas vinssi ja perän taittuva kulkusilta.

Toimitus & takuu

TOIMITUS

Nouto ja Rahti. Noutotuotteet pyrimme luovuttamaan asiakkaalle saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana (vkoloput sovitaan erikseen). Toimitettavat tuotteet, joita löytyvät varastosta pyritään rahtaamaan 1 – 7 päivän sisällä hankinnasta. PK-Seudulle rahdit 1 – 2 päivässä. Suomen suurimpana peräkärrykauppana, pyrimme siihen, että jokaista tuotetta löytyy hyllystä. Tilaustuotteiden toimitusaika 1-4 vko. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Laskulla tilattu toimitetaan vasta kun maksettu lasku näkyy järjestelmissämme. Sama koskee Santander-rahoitusta.

TAKUU

Tuotteillamme on kaupanteko hetkestä 24 kuukauden tuotetakuu. Takuuehtona on käyttö- ja huolto-ohjeiden noudattaminen. Mikäli epäilet tuotteessa olevan takuun alaisuuteen kuuluva vika, ota yhteys Trailertukkuun tai valmistajaan jatkotoimenpiteiden selvittämiseksi 3 arkipäivän kuluessa. Peräkärryä/Traileria ei saa käyttää ennen kuin vika on korjattu. Trailertukku ohjeistaa asiakasta jatkotoimia varten, joko sähköpostitse valle.makela@trailertukku.fi tai puhelimitse Valle 040 510 8331 (myös WhatsApp).

  • Takuuseen ei kuulu peräkärryn/trailerin tai kuluvien osien (esim. jarrupalat, renkaat, lamput, vinssi) luonnollinen kuluminen
  • Valmistaja ei korvaa kuluja, jotka aiheutuvat peräkärryn/trailerin kuljettamisesta takuukorjaukseen

4,990.00

Rahoitus jopa 0€ käsirahalla!

Laske kk-maksu bottimme avulla ja jätä yhteydenottopyyntö! Laskuri laskee 60 kk rahoituksella ja rahoituslaskelma on suuntaa antava laskelma.

Ota yhteyttä

Kysy tarjous!

  • Lisää numero muodossa +358501234567