MYYMÄLÄ MASKU | MYYMÄLÄ ESPOO | TOIMITUKSET YMPÄRI SUOMEN!

Käytetyt peräkärryt

Trailertukulta löydät yli 170 erilaista perävaunua, perinteisestä pikkukärrystä taukovaunuihin. Käytettyjä kärryjä löytyy Maskun- ja Espoon myymälöistä.

Yli 170 käytettyä kärryä!

Trailertukulta löytyy laaja valikoima käytettyjä peräkärryjä, kuten kuomukärryjä, autotrailereita, kippikärryjä, hevostrailereita ja taukovaunuja. Suurimman osan kärryistämme myymme Huutokaupat.com verkkosivuilla, mutta tulemme lisäämään verkkokauppaamme parhaimpia käytettyjä kärryjämme. Käytettyjen peräkärryjen ostaminen voi olla houkutteleva vaihtoehto monille, sillä uuden peräkärryn hankinta voi olla taloudellisesti haastavaa.

Käytettyjä peräkärryjä on saatavilla monissa eri malleissa ja kooissa, mikä mahdollistaa juuri oikeanlaisen kärryn löytämisen jokaiseen tarpeeseen.

Hulco Medax 2-aks. – kuomukärry

Ehkä käytetty, ehkä uusi?

Huutokaupat.com verkkosivuilla olevien kärryjen kunto on selitetty mahdollisimman tarkoin, jotta virhemarginaali olisi mahd. pieni. Tämä on yksi isoin syy siihen, että meidän Huutokauppojen positiivinen palaute on yli 96%. Tämän lisäksi olemme myyneet Huutokaupat.comissa yli 2100 käytettyä kärryä.

  • Muista varmistaa peräkärryn yleiskunto, kuten rakenne ja renkaat
  • Tarkista, että peräkärryn kantavuus on riittävä tarpeisiisi

Hinta on toinen merkittävä tekijä käytetyn peräkärryn valinnassa. Käytettyjen peräkärryjen hinnat voivat vaihdella merkittävästi riippuen kunnosta, iästä ja varusteista. Tällä hetkellä kaikkien käytettyjen peräkärryjen hinnat nousevat lähes uuden kärryn hintoihin, joten mieti olisiko sittenkin parempi ostaa uusi kärry.. On hyvä tietysti vertailla eri vaihtoehtoja ja harkita mahdollisesti Trailertukun ammattilaisten apua, jotta saat parhaan mahdollisen peräkärryn tarpeisiisi.

×