Kaikki tuotteet

Anssems, Henra ja Humbaur -kippikärryjen laatu ja tinkimätön viimeistely takaa sinulle parhaan kärryn niin rakenteellisesti kuin laadullisesti. Kippikärryt on rakennettu jatkuvaan käyttöön ja kestämään maksimaaliset kuormat. Rungot ovat hitsattuja ja täysin kuumasinkittyjä, joka antaa erittäin hyvän ja huoltovapaan korroosiosuojan jopa vuosikymmeniksi.

ANSSEMS KSX -kippiperävaunu on varustettu kolmivaiheisella kippiominaisuudella, joka mahdollistaa kuorman kallistamisen jopa 49-asteen kulmaan. Saatavilla hydraulisella käsipumppukipillä sekä sähkökäyttöisellä kolmikaatokipillä.

Hollantilainen HENRA KIPPER kolmikaato kippikärryt  2 -ja 3-akselisena. Henra Kipper sopii erinomaisesti suuriin ja raskaisiin kuljetuksiin. Kolmikaatokippi on varustettu 5-vaiheisella sylinterillä, jolla saavutetaan erittäin suuri 48-asteen kaltevuuskulma. Varastostamme löytyy Henra Kipper kippikärryt kumi- ja parabolic-jousituksilla.

Löydät kauttamme myös muita malleja, joita ei välttämättä näy verkkosivuillamme. Myös erilaiset kustomoidut ratkaisut ovat täysin mahdollisia, joten otathan meihin yhteyttä, mikäli et löydä näiltä sivuilta juuri sinun tarpeisiisi sopivaa kärryä!