Kaikki tuotteet

Yhden tai kahden hevosen hevostrailerit laajasta valikoimasta.  Anssems-, Atec -ja Humbaur- hevosperävaunut ovat kestäviä ja mukavia hevoselle.  Polyesterirakenne on asennettu vahvaan galvanoituun teräsrunkoon.

Anssems valmistaa omassa tehtaassaan vahvaa ja laadukasta polyesteriä, jonka pinta on sileä ja kiiltoaste lähes 98 %. Hevostrailerit ovat päällystetty erityisellä geelipinnoitteella, joka takaa erittäin korkean UV-kestävyyden. Sen etuna on, että väri ei haalistu eikä vaunu kuumene liian nopeasti auringossa. Lisäksi Anssems hevostrailereissa on todella helppohoitoiset tekstiilipinnat. Aerodynaamisen muotoilun ansiosta vaunumme minimoi tuulen ja ajomelun, ja vähentää merkittävästi polttoaineen kulutusta. Näin yhdistetetään optimaalinen vakaus tienpintaan, jolloin kuljetettava hevonen saa stressittömän ja mukavan kuljetuksen.

Löydät kauttamme myös muita malleja, joita ei välttämättä näy verkkosivuillamme. Myös erilaiset kustomoidut ratkaisut ovat täysin mahdollisia, joten otathan meihin yhteyttä, mikäli et löydä näiltä sivuilta juuri sinun tarpeisiisi sopivaa kärryä!

Vaihtoetu: 500 euron minimihyvitys vaihdossa | Soita ja kysy!