Kaikki tuotteet

Anssems ja Trailermate -jarruttomien peräkärryjen ja trailereiden laatu ja tinkimätön viimeistely takaa sinulle parhaan kärryn niin rakenteellisesti kuin laadullisesti. Trailerit on rakennettu jatkuvaan käyttöön ja kestämään maksimaaliset kuormat. Rungot ovat hitsattuja ja täysin kuumasinkittyjä, joka antaa erittäin hyvän ja huoltovapaan korroosiosuojan jopa vuosikymmeniksi.

Kevyttä, jarrutonta peräkärryä harkitsevan kannattaa kiinnittää huomio Trailermateen, joka simppelistä ensivaikutelmasta huolimatta on täynnä kilpailijoista edukseen erottuvia ominaisuuksia. Eikä tämä ole myyjän paskapuhetta. Trailermatet ovat enimmäkseen kokonaismassaltaan kevytperäkärryluokassa (750+75 kg)  – myös 2-akseliset. Mutta valikoimastamme löytyy myös muutama suurempi jarrullinenkin versio niitä tarvitseville. Kaikkia Trailermate-kärryjä saa myös kuomulla varustettuna.

Löydät kauttamme myös muita peräkärrymalleja, joita ei välttämättä näy verkkosivuillamme. Huomioi,että myös erilaiset kustomoidut ratkaisut ovat täysin mahdollisia, joten otathan meihin yhteyttä, mikäli et löydä näiltä sivuilta juuri sinun tarpeisiisi sopivaa kärryä!

Vaihtoetu: 500 euron minimihyvitys vaihdossa!