Merkki

Lavakoko

Malli

Kokonaismassa

Akselit

Kaikki tuotteet

Anssems, Hulco, Henra, Humbaur ja Trailermate -lavettikärryjen laatu ja tinkimätön viimeistely takaa sinulle parhaan kärryn niin rakenteellisesti kuin laadullisesti. Trailerit ovat rakennettu jatkuvaan käyttöön ja kestämään maksimaaliset kuormat. Rungot ovat hitsattuja ja täysin kuumasinkittyjä, joka antaa erittäin hyvän ja huoltovapaan korroosiosuojan jopa vuosikymmeniksi.
Anssems-lavettikärryt ovat suunniteltu erilaisten tavaroiden kuljettamiseen, ja ne on suunniteltu ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen. Anssems-mallistossamme on valittavana kymmeniä malleja, mikä tarkoittaa, että lavettikärryjä löytyy jokaiseen tarpeeseen. Painoalueet 1000 – 3000 kg, joten oikea kärry löytyy varmasti jokaiselle käyttäjätyypille.
Humbaur kuumasinkittyjen lavettikärryjen (MTKA) kuljetusalustaan asennettua kiinteää pohjalevyä voidaan käyttää lähes kaikissa ajoneuvojen kuljetusvaihtoehdoissa. Lastausalueen raideleveyttä voidaan säätää ramppien avulla ajoneuvon leveyden mukaiseksi. Humbaurin kallistettavalla FTKA-lavettikärryllä voit kuljettaa ajoneuvoasi mukavasti ja turvallisesti. Kallistettavan kipin ansiosta ajoneuvot ovat turvallista ajaa lavetille. FTKA-lavettikärry, autotraileri tai koneenkuljetuskärry – rakkaalla lapsella on monta käyttötarkoitusta, joten tämä sopii erinomaisesti niin yritysten tai yksityisten käyttöön.

Löydät kauttamme myös muita lavetteja, joita ei välttämättä näy verkkosivuillamme. Myös erilaiset kustomoidut ratkaisut ovat täysin mahdollisia, joten otathan meihin yhteyttä, mikäli et löydä näiltä sivuilta juuri sinun tarpeisiisi sopivaa kärryä!

KAIKKIIN LAVETTIKÄRRYIHIN SAA KAPELLIN!