MYYMÄLÄ MASKU | MYYMÄLÄ ESPOO | Kuljetukset ympäri Suomen!

Tuotemerkit

Trailertukku Oy on Suomen johtava peräkärryjen ja trailereiden maahantuoja jo vuodesta 2011. Laaja yli 1400 tuotteen monipuolinen varasto ja kattava varaosapuoli takaa nopean toimituksen koko Suomeen. Asiantuntevat, ammattitaitoiset ja koulutetut 10 työntekijäämme ovat tehneet meidät palvelullaan tunnetuksi ja varmaksi kärrytoimittajaksi läpi Suomen. Suuren varaston ja uuden myymälämme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaita vieläkin laadukkaammin.

Trailertukku tarjoaa ainutlaatuisen ja ammattimaisen Alro tuotevalikoiman, jotka ovat suunniteltu erityisesti rakennustyömaasi tarpeisiin. Taukovaunut ja saniteettitilat ovat täysin modulaarisia, joustavia, tilavia ja monipuolisen monikäyttöisiä.

Huippulaadukkaat jarruttomat ja jarrulliset lavetti- ja kippikärryt sekä auto- ja hevostrailerit tunnistaa Anssems-nimestä. 100 % kuumasinkityt rungot, alumiinilaidat ja erittäin vahva pohja antavat pitkän käyttöiän myös ammattikäyttöön. 

Olemme Suomen ainoa Brian James Trailers -jälleenmyyjä ja ylpeä siitä. Olipa kyseessä superautojen eksotiikka, urheiluautot tai klassikot, tarjoamme kaikki mitä autonkuljetukseen tarvitset. Brian James Trailers on ”the” merkki, johon turvaudutaan, kun etsitään luotettavaa ja suorituskykyistä autonkuljetuskalustoa.

Tuoteperheemme uusin tuotemerkki on hollantilainen Henra. Jarruttomat ja jarrulliset lavettikärryt, koneenkuljetuskärryt ja kippikärryt. Olipa käyttötarkoitus mikä tahansa, sinun on kyettävä toimimaan ja luottamaan perävaunusi suorituskykyyn ja ominaisuuksiin. Henra auttaa sinua matkallasi huippusuorituksiin!

Hulco-kärryt on suunniteltu raskaan kuorman turvalliseen kuljettamiseen. Hulcolla voit kuljettaa niin pieniä kaivureita kuin painavaa rakennusmateriaalia vaivatta. Lastaukseen ja kiinnitykseen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Humbaur Saksasta. Laadukasta insinööriosaamista ja pilkuntarkkaa viimeistelyä edustavat peräkärryt. Humbaurin Perävaunut ja umpikorit kaikissa koossa ja painoluokissa on kehitetty monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Majava Group Oy panostaa kestäviin ja pitkäikäisiin tuotteisiin, joiden valmistuksessa käytetään vain laadukkaita materiaaleja. Venetrailerit jarruttomista jarrullisiin aina 3500 kg asti.

Uusin tuotemerkkimme, joka valmistaa mm. alumiinivenetrailereita, mönkijöiden peräkärryjä ja autotrailereita. Martz GT Kippbar S autonkuljetuskärry kallistustoiminnolla.

Kun tarvitset luotettavaa ja kestävää peräkärryä tai venetraileria, Trailermate on valinta, joka ei jätä ketään pulaan. Eikä tämä ole myyjän paskapuhetta. Trailermate-peräkärryt ovat tunnettuja laadustaan ja monipuolisista ominaisuuksistaan, jotka vastaavat monenlaisiin kuljetustarpeisiin.

Lorries – tuo Puolan ylpeys ja meidän uusin tuotemerkkimme. Laadukkaat mototrailerit, venetrailerit (myös alu), kippikärryt ja autonkuljetuskalustot.

×