Tuotemerkit

Trailertukku Oy on Suomen johtava peräkärryjen ja trailereiden maahantuoja jo vuodesta 2011. Laaja yli 1200 tuotteen monipuolinen varasto ja kattava varaosapuoli takaa nopean toimituksen koko Suomeen. Asiantuntevat, ammattitaitoiset ja koulutetut 10 työntekijäämme ovat tehneet meidät palvelullaan tunnetuksi ja varmaksi kärrytoimittajaksi läpi Suomen. Suuren varaston ja uuden myymälämme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaita vieläkin laadukkaammin.

Hulco-kärryt on suunniteltu raskaan kuorman turvalliseen kuljettamiseen. Hulcolla voit kuljettaa niin pieniä kaivureita kuin painavaa rakennusmateriaalia vaivatta. Lastaukseen ja kiinnitykseen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Kevyttä peräkärryä harkitsevan kannattaa kiinnittää huomio Trailermateen, joka simppelistä ensivaikutelmasta huolimatta on täynnä kilpailijoista edukseen erottuvia ominaisuuksia. Eikä tämä ole myyjän paskapuhetta.

Anssems

Huippulaadukkaat lavetti- ja kippikärryt sekä auto- ja hevostrailerit tunnistaa Anssems-nimestä. 100 % kuumasinkityt rungot, alumiinilaidat ja erittäin vahva pohja antavat pitkän käyttöiän myös ammattikäyttöön. 

Humbaur Saksasta. Laadukasta insinööriosaamista ja pilkuntarkkaa viimeistelyä edustavat peräkärryt. Humbaurin Perävaunut ja umpikorit kaikissa koossa ja painoluokissa on kehitetty monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Majava

Majava Group Oy panostaa kestäviin ja pitkäikäisiin tuotteisiin, joiden valmistuksessa käytetään vain laadukkaita materiaaleja.

Tuoteperheemme uusin tuotemerkki on hollantilainen Henra. Olipa käyttötarkoitus mikä tahansa, sinun on kyettävä toimimaan ja luottamaan perävaunusi suorituskykyyn ja ominaisuuksiin. Henra auttaa sinua matkallasi huippusuorituksiin!

× Lähetä meille WhatsApp-viesti!