Suomen suurin perävaunukauppa

Turun Trailertukku Oy on Suomen johtava peräkärryjen ja trailereiden maahantuoja. Laajan yli 1400 tuotteen monipuolinen varasto ja kattava varaosapuoli takaa nopean toimituksen koko Suomeen.

TRAILERTUKKU OY

HISTORIA

Aloitimme kärryjen myymisen noin kymmenen vuotta sitten Transporterin hytistä Raision tienvarresta. Meillä ei ollut tuohon aikaan edes kiinteää toimipaikkaa. Liikevaihtomme oli ensimmäisena vuotena n. 120 000 euroa ja tänä vuonna se tulee olemaan n. 8 miljoonaa euroa. Alkuajoista olemme kasvaneet jos ei vielä Pohjoismaiden suurimmaksi niin ainakin Suomen suurimmaksi perävaunukaupaksi. Vuonna 2023 meiltä löytyy päämyymälä Maskusta ja toinen myymälämme Nummelasta. Olemme kulkeneet aina omia polkujamme ja valinneet päämiehiksemme vain markkinoiden parhaat peräkärrymerkit. Laajalla valikoimallamme Trailertukku on markkinoiden laajin ja varmasti laadukkain kärrytalo. Kärryjen laadun lisäksi vahvuutemme ovat timanttisessa asiakaspalvelussa ja asiantuntemuksessa, joita kehitämme koko ajan päämiehiemme kautta. Myynnin lisäksi satsaamme kehitystyöhön, uusien mallien luomiseen sekä markkinointiin.

MITÄ ME TEEMME

Turun Trailertukku Oy on Suomen johtava peräkärryjen ja trailereiden maahantuoja. Laajan yli 1400 tuotteen monipuolinen varasto ja kattava varaosapuoli takaa nopean toimituksen koko Suomeen. Asiantunteva palvelu ovat tehneet meidät tunnetuksi & varmaksi kärrytoimittajaksi koko Suomessa. Suuren varaston ja uuden myymälämme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaita vieläkin laadukkaammin. Maskun uusissa 1200 m2 tiloissa on 120 m2 myymälä, josta löydät kärryjen varaosien lisäksi tunnetuimpien työvaate -ja työkalumerkkien (mm. HH workwear, Jalas, Finntools, Staco ja Cerva) tuotteet. Tarjoamme myös joustavan rahoitusmahdollisuuden.

LAATU

TUOTTEEMME

Edustamiemme perävaunut ja trailerit ovat kuumasinkittyjä, joka on paras ja pitkäikäisin menetelmä ruostumista vastaan. Anssems, Hulco, Henra, Humbaur ja Trailermate kärryjen 100 % kastokuumasinkityt rungot, alumiinilaidat ja erittäin vahva pohja antavat pitkän käyttöiän myös ammattikäyttöön. Kotimaisen Majava venetrailerit ovat kastamalla kuumasinkittyjä ja valmistetaan kotimaisten laatustandardien mukaisesti. Kestävistä komponenteista rakennetut, huippulaadukkaat tuotteemme kestävät niin Suomen vaihtelevia sääolosuhteita kuin kovaa ammattikäyttöäkin. Annamme tuotteillemme kahden vuoden takuun, poislukien normaalisti kuluvat osat. Muokkaa perävaunu sopimaan täydellisesti sinun tarpeisiisi & sääolosuhteisiin oikeilla lisävarusteilla. Varuste valikoimastamme löydät esimerkiksi kuomut, lisälaidat, lavapeitteet, vinssit, ajorampit ja nastarenkaat.

PERÄKÄRRYT

Perävaunumme ovat Euroopan laadukkaimmat ja luotettavimmat. Alro, Anssems, Brian James Trailers, Henra, Hulco, Humbaur, Trailermate ja Majava.

VARAOSAT

Tarjoamme laajan valikoiman varaosatuotteita, jotta peräkärrysi, venetrailerisi tai hevoskärrysi olisi aina parhaassa mahdollisessa iskussa.

LISÄVARUSTEET

Saat meiltä kaiken mitä kärrysi tarvitsee. mm. vinssit (käsi ja sähkö), ajorampit, kapellit, lavapeitteet, lisälaidat (alu ja verkko) ja kuomut.

HUOLLOT

Tarjoamme peräkärryjen huollot ja hoidamme peräkärryn katsastukset puolestasi.uudelleen rekisteröinnit. Kysy lisää palveluistamme.

×