RAHOITUKSET 12 kk KOROTTOMALLA MAKSUAJALLA

RESURS BANK -Talo & Koti rahoitus:

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Talo&Koti -tilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Hae rahoitus tästä!

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä ja allekirjoittaa luottosopimuksen sähköisesti. Allekirjoitettu luotto on heti käyttövalmis ja lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
 • Saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pienemmille edullisille maksuajoille
 • Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti

Kysyttävää laskutuksesta?

Mikäli sinulla on kysyttävää laskutukseen tai tiliisi liittyen, löydät laskusi ja luottosopimuksesi kirjautumalla Resurs Bankin Omat sivut palveluun tai appiin. Sisään kirjautuneena voit kysyä laskutuksesta Chat palvelussa arkisin 9–15. Voit myös ottaa yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun puh. 09 622 4308. Puhelinpalvelu on avoinna maanantaisin klo 11–17 ja tiistai -perjantai klo 10–17, tai lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@resurs.fi. Luoton myöntää Resurs Bank AB Suomen sivuliike, Y-tunnus 2110471-4, PL 3900, 00002 Helsinki.

Maksuvaihtoehdot

Kulut30–60 pv12 kk24 kk72 kk
Vuosikorko0 %0 %12,90 %19,90 %
Käsittelymaksu/kk0 %3,90 €3,90 €3,90 €

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 3,90 €. todellinen vuosikorko: 5,40 %. Luoton kustannukset: 46,80 €. Maksettava yhteensä: 1 547 €. Osamaksuerä/kk: 128,90 €, 12 erää. Talo ja koti -erämaksu on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

SANTANDER -OSTORAHOITUS

Santander Ostorahoitus on vakuudeton kertaluotto, jolla voit kätevästi rahoittaa haluamasi tuotteen tai palvelun aina 40 000 euroon asti. Kuukausieräsi ja korko ovat kiinteät, joten tiedät aina etukäteen mitä maksat. Rahoitusta varten et tarvitse käsirahaa, vakuutta tai takaajaa.
Hakemuksen pääset täyttämään verkossa ajankohdasta riippumatta. Luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla.

Santander Ostorahoitus:

 • Kortiton kertaluotto
 • Ei vakuuksia eikä takaajia
 • Lainasumma 350 – 40 000 euroa
 • Luottoaika jopa 7 vuotta
 • Kiinteä korko
 • Laskutus kuukausittain tasaerissä
 • Lainan ennenaikainen takaisinmaksu ilman lisäkuluja

Rahoituksen hakeminen

Valitse vieressä olevasta taulukosta haluamasi ostosumma ja tee hakemus! Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa koko hankintahinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toimituksen yhteydessä, toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ostosummaa klikkaamalla siirryt Santanderin sivustolle, joka avautuu uuteen selainikkunaan*.

* Hakemus alkaa tunnistautumisella, jota varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Tunnistautumisen voi tehdä seuraavien pankkien tunnuksilla: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nooa Säästöpankki, Nordea, Oma Säästöpankki, OP, POP Pankki, S-Pankki, ja Ålandsbanken.

× Lähetä WhatsApp-viesti!