Ajoramppipari CLM 168.35.G 9200 kg (3500 x 500 mm)

1,690.00 (Veroton hinta 1,362.90)

tai alk.
47.17 € / kk

CLM 168-sarjan alumiinirampit ovat luotettava ratkaisu raskas kaluston siirtoon. 168-sarja on suunniteltu vastaamaan keskiraskaiden ajoneuvojen kuormauksen vaatimuksiin tarjoten vahvan ratkaisun monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Kaivinkoneet, hytilliset kuormaajat, rakennuskoneet, kippiautot (dumperit), pyöräkuormaajat, ammattikäyttöön tarkoitetut metsäkoneet tai telaohjatut teleskooppikurottajat. Maksimikapasiteetiltaan 10 tonnia per pari, joten voit luottaa 168-sarjan ramppeihin. Tärkeimpinä ominaisuuksina ovat monipuolinen yhteensopivuus, käyttäjäystävällinen suunnittelu, erinäiset räätälöintivaihtoehdot ja vahvistettu kuormauspinta. Panosta siis laatuun, kestävyyteen ja tehokkuuteen.

Lataa esite!

Tuotetunnus (SKU): 168.35.SB.G
Osasto:
Avainsanat tuotteelle ,
Tekniset tiedot
Merkki

Malli

CLM 168.35.SB 9200 kg (3500 x 500 mm)

Materiaali

Alumiini

Kuormitus/kantavuus

Per pari = 1,0 m / 7 200 kg 1,5 m / 8 500 kg 2,0 m / 9 200 kg

Sisämitat

3 500 x 450 mm

Ulkomitat

3 500 x 500 mm

Paino (kpl)

50 kg / kpl

Ajorampin profiili

G-profiililla

Käyttökohteet

kaivinkoneet, hytilliset kuormaajat, rakennuskoneet, kippiautot (dumperit), pyöräkuormaajat, ammattikäyttöön tarkoitetut metsäkoneet tai telaohjatut teleskooppikurottajat

Vakiovarusteet
 • 2 kpl CLM alumiiniramppeja
 • Kuormitus/kantavuus per pari: Akselinvälillä 1,0 m 7 200 kg / 1,5 m 8 500 kg / 2,0 m 9 200 kg
 • Tärkeimmät ominaisuudet:
  1. Monipuolinen yhteensopivuus: Sarja 168 rampit on suunniteltu sopimaan erityyppisiin keskiraskaisiin ajoneuvoihin, mikä tekee niistä monipuolisen valinnan eri aloille.
  2. Käyttäjäystävällinen suunnittelu: Rampit toimitetaan vakiona sivureunoilla, tarjoten tärkeää opastusta kuljettajille ajoneuvojen ajamisessa ramppeihin. Tämä ominaisuus varmistaa sujuvan ja turvallisen kuormausprosessin.
  3. Räätälöintivaihtoehdot: Ymmärrämme, että erilaiset sovellukset saattavat vaatia tiettyjä konfiguraatioita. Sarja 168 rampit voidaan toimittaa pyynnöstä ilman reunoja, tarjoten räätälöinnin mahdollisuuden vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi.
  4. Vahvistettu kuormauspinta: Kestävyyden parantamiseksi ja tuotteen käyttöiän pidentämiseksi rampin alapuoli on varustettu vahvistetulla kuormauspinnalla. Tämä suunnittelu estää muodonmuutoksen, varmistaen sijoituksesi pitkäikäisyyden.
  5. Suuri kuormituskapasiteetti: 10 tonnin maksimikapasiteetillaan Sarja 168 rampit tarjoavat vahvan ja luotettavan ratkaisun keskiraskaiden ajoneuvojen kuormaukseen, tarjoten mielenrauhaa kalustosi siirron tarpeissa.
Toimitus & takuu

Rekisteröinti kuuluu aina kauppasummaan! Lähetä maksetusta laskustasi kuittikopio saadaksesi varmenteen peräkärryn omiin nimiin rekisteröintiä varten: myynti@trailertukku.fi

TOIMITUS

Nouto ja Rahti. Tuotteet ovat Trailertukun omaisuutta, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu. Noutotuotteet pyrimme luovuttamaan asiakkaalle saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana päivänä (viikonloput sovitaan erikseen). Toimitettavat tuotteet, joita löytyvät varastosta pyritään rahtaamaan 1 – 7 päivän sisällä hankinnasta. PK-Seudulle rahdit 1 – 2 päivässä. Suomen suurimpana peräkärrykauppana, pyrimme siihen, että jokaista tuotetta löytyy hyllystä. Tilaustuotteiden toimitusaika 1-4 vko. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Laskulla tilattu toimitetaan vasta kun maksettu lasku näkyy järjestelmissämme. Sama koskee Santander-rahoitusta.

 • Nouto Maskusta tai Espoosta
 • Rahti (peräkärryt), riippuen sijainnista (lasketaan 0,8 € / km)
 • Varaosat ja lisätarvikkeet
  • Toimituskulut alk. 6,90 € per tilaus (koosta riippuen)
  • Max. 30 kg tuotteet (Postnord palvelupiste) yksityisille 15 €
  • Max. 35 kg tuotteet (Postnord MyPack Home) yksityisille 25 €
  • Ajoramppiparit (2 kpl) Postnord 40 €

  TAKUU

  Tuotteillamme on kaupanteko hetkestä 24 kuukauden tuotetakuu. Takuuehtona on käyttö- ja huolto-ohjeiden noudattaminen. Mikäli epäilet tuotteessa olevan takuun alaisuuteen kuuluva vika, ota yhteys Trailertukkuun tai valmistajaan jatkotoimenpiteiden selvittämiseksi 3 arkipäivän kuluessa. Peräkärryä/Traileria ei saa käyttää ennen kuin vika on korjattu. Trailertukku ohjeistaa asiakasta jatkotoimia varten, joko sähköpostitse valle.makela@trailertukku.fi tai puhelimitse Valle 040 510 8331 (myös WhatsApp).

  • Takuuseen ei kuulu peräkärryn/trailerin tai kuluvien osien (esim. jarrupalat, renkaat, lamput, vinssi) luonnollinen kuluminen
  • Valmistaja ei korvaa kuluja, jotka aiheutuvat peräkärryn/trailerin kuljettamisesta takuukorjaukseen

  RAHOITUKSET

  Kauttamme saat Santander -ajoneuvorahoituksen, kysy lisää myyjiltämme 040 510 8331 tai myynti@trailertukku.fi Santander -ajoneuvorahoitus 60kk ajalla, korko 5,49%. Avausmaksu 249€ + käsittelymaksu 9€ / kk.

  Resurs Bank -talo ja kotirahoitus Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Talo&Koti -tilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Hae rahoitus helposti tästä.

  CapitalBox tarjoaa yritysasiakkaille rahoitukset aina 20 000 € asti.  Ensimmäiset 30 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Koko rahoitukselle maksuajat ovat kuudesta kuukaudesta aina 36 kuukauteen sopimuksen mukaan. Ostorahoituksen kuukausikulu on 1,2%. Rahoituksessa ei ole avausmaksua, tilinhoitomaksua tai muita kuluja. Rahoituksen voi maksaa takaisin kokonaisuudessaan milloin vain, ilman lisäkustannuksia. Hae rahoitus tästä.

1,690.00

Pyydä tarjous!

 • Lisää numero muodossa +358501234567

Jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa

Laske kk-maksu bottimme avulla ja jätä yhteydenottopyyntö! Laskuri laskee 60 kk Santander-rahoituksella ja rahoituslaskelma on suuntaa antava laskelma.

Ota yhteyttä

Arviot

Mitä pidit ostamastasi tuotteesta! Se kiinnostaa takuulla myös muita, jotka etsivät vastaavaa tuotetta. Kiitos jo etukäteen, että jaat arvokkaan mielipiteesi. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ajoramppipari CLM 168.35.G 9200 kg (3500 x 500 mm)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista arvostelussa. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettämällä viestin hyväksyt ehtomme. Tutustu tietosuojaselosteeseen.