Anssems GTB 750 kg (211 x 126 cm) VT2

4,550.00 (Veroton hinta 3,669.35)

tai alk.
86 € / kk

Anssems GT-VT jarrullinen, suljettu perävaunusarja on käyttäjille, jotka haluavat kuljettaa tavaransa suljetusti ja turvallisesti. GT-VT2 on alumiinista ja teräksestä valmistettu. Kaikissa Anssems GT-VT2 -malleissa on teräksiset tukijalat. Tukijalat tarjoavat maksimaalisen vakauden lastauksen ja purkamisen aikana. Kaikissa malleissa on myös kova kansi ja leveä takaramppi. Vahva alumiininen takaluukun ramppi ulottuu perävaunun koko leveydelle. Tässä ei ole siis reunoja. Lisäksi takaluukun ramppi on helposti irroitettavissa. Sisäpuolelta löytyy integroidut asennuskiskot eri korkeuksilla. Voit sijoittaa sidontasilmukat haluamaasi paikkaan.

Tuotetunnus (SKU): GTB750
Osasto:
Avainsanat tuotteelle , ,
Tekniset tiedot
Merkki

Kärrymalli

GTB-VT2

Kokonaismassa

750kg

Omamassa

268 kg

Kantavuus

482 kg

Sisämitat

2 110 x 1 260 x 1 118 mm

Ulkomitat

3 190 x 1 710 x 1 760 mm

Lastauskorkeus

490 mm

Renkaat

145/80 R13

Jarrut

Jarrullinen

Akselit

Vakiovarusteet
 • Lukittava alumiininen tavaratila
 • Irroitettava takaramppi (alumiini)
 • Tavaratilan sisäkorkeus 118 cm
 • Tukijalat
 • Kovakantinen kansi on tuettu kaasujousella avaamisen helpottamiseksi
 • Sivupaneelien sisäpuolella on integroitu sidontakisko
 • Sivuvalot
 • Sidontakoukut: 4 kpl vanerilattialla
Toimitus & takuu

TOIMITUS

Nouto ja Rahti. Tuotteet ovat Trailertukun omaisuutta, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.
Noutotuotteet pyrimme luovuttamaan asiakkaalle saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana (vkoloput sovitaan erikseen). Toimitettavat tuotteet, joita löytyvät varastosta pyritään rahtaamaan 1 – 7 päivän sisällä hankinnasta. PK-Seudulle rahdit 1 – 2 päivässä. Suomen suurimpana peräkärrykauppana, pyrimme siihen, että jokaista tuotetta löytyy hyllystä. Tilaustuotteiden toimitusaika 1-4 vko. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Laskulla tilattu toimitetaan vasta kun maksettu lasku näkyy järjestelmissämme. Sama koskee Santander-rahoitusta.

TAKUU

Tuotteillamme on kaupanteko hetkestä 24 kuukauden tuotetakuu. Takuuehtona on käyttö- ja huolto-ohjeiden noudattaminen. Mikäli epäilet tuotteessa olevan takuun alaisuuteen kuuluva vika, ota yhteys Trailertukkuun tai valmistajaan jatkotoimenpiteiden selvittämiseksi 3 arkipäivän kuluessa. Peräkärryä/Traileria ei saa käyttää ennen kuin vika on korjattu. Trailertukku ohjeistaa asiakasta jatkotoimia varten, joko sähköpostitse valle.makela@trailertukku.fi tai puhelimitse Valle 040 510 8331 (myös WhatsApp).

 • Takuuseen ei kuulu peräkärryn/trailerin tai kuluvien osien (esim. jarrupalat, renkaat, lamput, vinssi) luonnollinen kuluminen
 • Valmistaja ei korvaa kuluja, jotka aiheutuvat peräkärryn/trailerin kuljettamisesta takuukorjaukseen

RAHOITUKSET

Kauttamme saat Resurs Bank, Santander ja SVEA -rahoitukset. Saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

4,550.00

12 kk korotonta maksuaikaa!

Laske kk-maksu bottimme avulla ja jätä yhteydenottopyyntö! Laskuri laskee 60 kk rahoituksella ja rahoituslaskelma on suuntaa antava laskelma.

Ota yhteyttä

Kysy tarjous!

 • Lisää numero muodossa +358501234567